Bestuur

Het bestuur van Output is op dit moment als volgt samengesteld:


Voorzitter: Margot van Zeist
Secretaris: Johan van den Berg
Penningmeester: Joeri van Doorn

Voorzitter - Margot van Zeist:

Ik ben Margot van Zeist en momenteel werkzaam als HR Manager bij SPIE Nederland B.V., een Multi-technische dienstverlener. In juli 2011 heb ik de master Human Resource Studies aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens mijn studententijd heb ik mij ook actief ingezet voor Studievereniging INPUT, middels commissiewerk en een bestuursjaar. Het organiseren van activiteiten met een interessante, leuke club mensen ben ik leuk blijven vinden en daarom heb ik dan ook per september 2014 zitting genomen in het bestuur van alumnivereniging Output als voorzitter. Ik wil door middel van mijn actieve inzet voor Output contacten met oud studiegenoten onderhouden maar daarnaast mijn professionele HR netwerk verbreden. Dit hopen we ook voor onze leden te bewerkstelligen door onder andere goede activiteiten te gaan organiseren. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws.


Secretaris - Johan van den Berg

Sinds 2011 ben ik alumnus van de studie, en sinds juli 2015 ben ik HR-adviseur van de E-sites Groep, drie bureaus gespecialiseerd in digitale/online technologie. Mijn rol als secretaris van Output is het onderhouden van de (leden)administratie, en de marketing en communicatie. Ik beheer dus de website en social media kanalen, zoals onze LinkedIn- en Facebookpagina. Kortom, ik zorg ervoor dat onze leden weten wat we doen en wat we kunnen betekenen, en probeer vindt het een uitdaging om dit zoveel mogelijk te laten afstemmen met de behoeften van al de alumni van de opleiding.  
 

Penningmeester - Joeri van Doorn

Lid Output: 2010

Achtergrond:
In 2010 heb ik de studie Master Human Resource Studies afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Daarna ben ik direct aan de slag gegaan bij PAT Learning Solutions in Tilburg, een bedrijf dat een Leermanagement systeem in de markt zet. Ik was daar consultant/projectleider, verantwoordelijk voor het implementeren van het pakket en het adviseren van de klant in het nieuwe leren. Daarna ben ik per 1 januari 2015 in dienst gegaan van Capgemini waar ik Sr HR consultant was. In 2016 ben ik begonnen bij Philips Lighting als Learning specialist LMS.

Output:
Na mijn studie ben ik lid geworden bij Output omdat het me interessant leek om in contact te blijven met mijn studiegenoten en tegelijk nieuwe contacten op te doen met andere HR professionals. In mijn eerste lidmaatschapsjaren waren er helaas niet meer zoveel activiteiten. Het bestuur was op zoek naar vervangers en samen met Charlotte en Margot heb ik dit stokje overgepakt om Output weer op de kaart te zetten.
Wij zijn van plan om de komende jaren met interessante en gezellige activiteiten de onderlinge band tussen de leden (en toekomstige leden) weer aan te trekken. Samen met mijn bestuursgenoten en actieve leden heb ik daar erg veel zin in!
Hopelijk tot ziens op de eerst volgende activiteit.