Lidmaatschap

* Het lidmaatschap van Output kan worden aangegaan per kalender jaar. Daarbij geldt dat in januari de contributie door de ALV wordt vastgesteld voor het jaar daarna, waarna de automatische incasso wordt geïnd. 

* Voor studenten Personeelwetenschappen die hun bachelor hebben behaald en aan een Master beginnen is het mogelijk om een aspirant lidmaatschap aan te vragen. Het aspirant lidmaatschap is het eerste kalenderjaar gratis, mits leden een machtiging invullen.

* Voor afgestudeerde Masters in Human Resource studies geldt ook dat het eerste kalenderjaar van lidmaatschap gratis is. Dit geldt wederom alleen voor leden die de machtiging voor automatische incasso invullen. De totale periode gratis lidmaatschap (dus inclusief aspirant lidmaatschap) kan niet langer zijn dan een kalenderjaar.

* Opzegging lidmaatschap dient plaats te vinden vóór 1 januari van het volgende jaar. Tussentijds opzeggen van lidmaatschap met restitutie van de contributie is dus niet mogelijk.

* De huidige contributie is € 50,-

* Wanneer kun je lid worden? Indien je een academische Master titel hebt en affiniteit hebt met het HR-werkveld in de breedste zin van het woord.

 

Lid worden? Vul dan het lidmaatschapsformulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!