GenDx

GenDx - Human Resources Associate
Do we match? GenDx ontwikkelt en verkoopt producten die gebruikt worden binnen DNA-diagnostiek voor weefseltypering, wat een cruciale stap is bij transplantaties. GenDx is een gerenommeerde speler in deze mondiale, specialistische markt met een eigen salesteam en distributeursnetwerk. Onze demonstraties en trainingen zijn wereldwijd bekend, alsmede onze uitmuntende support. Met ongeveer 50 gemotiveerde medewerkers maken onze oplossingen het verschil en dragen we bij aan de kwaliteit van leven van transplantatiepatiënten. Daarvoor hebben we collega’s nodig met kennis, persoonlijkheid en doorzettingsvermogen.

Wat denk jij: Do we match?
Om het GenDx-team te versterken zijn we op zoek naar een:

pas afgestudeerde en enthousiaste Human Resources Associate die oog heeft voor de juiste mens op de juiste plek binnen een bedrijf

Als HR medewerker binnen GenDx ben je geïnteresseerd in ‘Mens & Organisatie’ en begrijp je dat een goede HR administratie van belang is voor de voortgang van een bedrijf. Als vanzelfsprekend werk je zeer nauwkeurig en kun je zelfstandig plannen en handelen. Je combineert jouw kennis en vaardigheden met een hands-on mentaliteit en weet dit voortdurend toe te passen binnen je dagelijks werk. Je adviseert je collega’s bij alle voorkomende HR vraagstukken zodat zij zich kunnen richten op hun core business. Samenwerken evenals zelfstandig werken zijn voor jou vanzelfsprekendheden. Je werkt in deze functie nauw samen met de Chief Human Resources Officer (CHRO) die volledig is ingewerkt in alle HR-aangelegenheden binnen GenDx.
Ben je leergierig en ambitieus, neem je initiatief en durf je kritisch te zijn? In deze functie krijg je de kans om je verder te ontwikkelen in het vakgebied van HR.

Algemene taken
- Je geeft uitvoering aan alle voorkomende facetten van HR:
     * Organisatie van de personeelsadministratie (dossiers, overeenkomsten, verzuim etc.).
     * Coördinatie van het wervings- en selectieproces: ‘Van adverteren tot en met de eerste werkdag’.
     * Uitvoering geven aan GenDx Performance Management.
- Je bent binnen GenDx een aanspreekpunt voor HR gerelateerde onderwerpen.
- Samenwerken met de CHRO aangaande vraagstukken die binnen GenDx spelen.

Van de HR-medewerker verwacht GenDx dat je beschikt over een Master in de sociale wetenschappen of een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HR. Je bent een starter of hebt een paar jaar werkervaring. Van nature beschik je over een toegankelijke en service-gerichte houding en kun je handelen vanuit overzicht. Je kunt uitstekend communiceren met collega’s en externe contacten en hebt een goed inzicht in sociale verhoudingen. In deze functie is het belangrijk dat je integer kunt handelen, waarbij je het belang van GenDx niet uit het oog verliest. Daarbij spreek en schrijf je uitstekend Nederlands (moedertaal) en Engels. Je bent woonachtig in Utrecht of directe omgeving of bereid te verhuizen.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Roelien Brommersma MSc, CHRO.

Solliciteren? Stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. 2018_01 en je naam) naar hrm@GenDx.com.

Algemene informatie: GenDx is een internationaal opererend bedrijf in de Life Sciences, GenDx opereert op het raakvlak van wetenschap en commercie en werkt volgens kwaliteitsstandaard ISO13485. Er werken zo’n 50 medewerkers en we zijn gevestigd op het Utrecht Science Park ‘De Uithof’. We vragen je volledige inzet; in ruil daarvoor krijg je de mogelijkheid je eigen creativiteit en carrière te ontwikkelen. GenDx biedt goede arbeidsvoorwaarden. GenDx stimuleert medewerkers om zich als donor te registreren en bloeddonor te zijn.

Contact

Study Association INPUT
Warandelaan 2, room P0.011
5037 AB Tilburg

013-4663008

To help you find the right information as good as we can, we use cookies on our website. This helps us (sometimes in cooperation with third parties) to monitor your internet behavior in order to increase the quality of your experience on our website. If you continue, we assume that you agree with this. View the cookie policy.