Boxplosive Bijbaan

Bijbaan Boxplosive

Boxplosive een snel groeiend Tilburgs bedrijf, heeft per direct een bijbaan beschikbaar voor 6-8 uur per week voor een enthousiaste en creatieve student. Uren zijn flexibel in te delen, deels werken op een andere locatie is mogelijk. De werkzaamheden bestaan uit het organiseren van team building activiteiten voor onze medewerkers en ondersteuning in ons recruitment en administratie proces. 

 

Boxplosive bedenkt, ontwikkelt en implementeert digitale loyalty concepten voor retail. Onze loyalty oplossingen bereiken en raken meer dan een miljoen consumenten, die een relevante, persoonlijke ervaring verwachten, niet de traditionele ‘one-size-fits-all’ behandeling. Differentiatie is essentieel om verschillende doelgroepen op de juiste wijze te raken. Het Boxplosive loyalty platform stelt retailers in staat al hun klanten te bereiken met persoonlijke promoties, zegelspaarkaarten, milestone en reward programma’s in de fysieke en online wereld. 

 

Onze klanten die het Boxplosive loyalty platform inzetten voor hun promotie- en loyalty-activiteiten zijn landelijke formules, zoals Etos en AH to go.

 

Voor meer informatie of de sollicitatie kan gemaild worden naar hr@boxplosive.nl

Contact

Study Association INPUT
Warandelaan 2, room T6.23
5037 AB Tilburg

013-4663008