Wat is INPUT?

Wat is INPUT?
INPUT is de studievereniging van de Nederlandse bacheloropleiding Personeelwetenschappen, de (nieuwe) Engelstalige bachelor Human Resource Studies: People Management en de (pre)master Human Resource Studies aan de Universiteit van Tilburg. INPUT staat voor INtegratie Personeelwetenschappen Universiteit van Tilburg en dus, ons doel is om de studenten te laten integreren met elkaar, organisaties, het departement van Human Resource Studies en met onze alumni vereniging Output.

De studievereniging is opgericht op 26 juni in 1987 en heeft op dit moment ongeveer 360 leden. Elk jaar wisselt het dagelijkse bestuur van de vereniging. Normaalgesproken bestaat het bestuur uit zo'n 5 of 6 personen, altijd met een voorzitter, secretaris en penningmeester. Naast hun functietaken, coördineren de bestuursleden ook de commissies van de vereniging. Onze actieve leden zijn erg belangrijk voor ons, omdat zij bijna al onze activiteiten organiseren. Deze leden nemen vrijwillig plaats in verschillende commissies. Als actief lid brengt het, naast het sociale, ook een betekenisvolle ervaring wat goed staat op je CV.

Als je in een commissie wilt plaatsnemen, heb je een paar opties. De commissies kunnen elk jaar verschillen, maar de vereniging heeft op z'n minst altijd een eerstejaars-, feest-, ledenweekend-, INPUT'er-, HRchallenge-, introductie-, carriere-, studiereis-, congres- of symposium- en een promotiecommissie. Voor meer informatie over onze commissies, ga naar 'Commissies'.

Wat doet INPUT?
Naast het runnen van de vereniging, organiseren INPUT en haar commissies een groot aanbod aan activiteiten die gefocust zijn op al haar opleidingen. Bijvoorbeeld, we organiseren een inhousedag, een bedrijfsbezoek, een workshop etc. We organiseren ook een symposium of een congres elk jaar. Los van deze studiegerelateerde activiteiten, organiseren we ook een paar activiteiten gericht op het uitbreiden van je netwerk, om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en om een gezellige avond te hebben. Ook relaxende activiteiten, zoals ons walking dinner, introductiekamp voor de eerstejaars en studiereis zijn altijd populair bij onze studenten.

Aanmelden voor activiteiten is altijd verplicht, en kan vaak gedaan worden via de mail, via whatsapp of op de INPUT-kamer (Prisma gebouw, P0.011). Meeste activiteiten kosten niet meer dan een paar euro's, die je kunt betalen met cash of met pin op de INPUT kamer, voordat de activiteit plaatsvindt. Vanaf nu ook via onze webshop!

Contact

Study Association INPUT
Warandelaan 2, room T6.23
5037 AB Tilburg

013-4663008