Vandebron

Jr. Campus Recruiter (stage) bij Vandebron!
Word onderdeel van het Recruitment-team en ga aan de slag met campus recruitment, events en employer branding campagnes, waarbij je studenten gaat werven voor een gave bijbaan binnen het Field Marketing of Telesales team of startersfunctie binnen Digital team van Vandebron! 
Het Field Marketing team enthousiasmeert mensen op straat om klant te worden van Vandebron. Het Telesales team belt potentiële en huidige klanten om ze te overtuigen om klant van ons te wordne en blijven. Het Digital-team werkt continue aan de innovatieve producten van Vandebron om onze klanten goede service te kunnen bieden. We zijn op zoek naar een Junior Campus Recruiter die middels een meeloopstage een bijdrage levert aan de werving en selectie van deze drie teams.

Wat ga je doen?
- Je zet campus recruitment structureel op voor Telesales, Field Marketing en IT.  Je mobiliseert een intern team dat op pad gaat naar verschillende universiteiten in Nederland om studenten te enthousiasmeren voor een bijbaan bij Vandebron.
- Je coördineert samen met de Field Marketing teams de introductie-dagen voor Vandebron in 6 studentensteden.
- Je coördineert events waar Vandebon aan deelneemt om studenten en starters te recruiten, zoals open dagen en carrière events.
- Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van stage- en interviewverzoeken van studenten.
- Je ondersteunt in monitoring en bijsturing van online recruitment campagnes, waarin we via Social media nieuwe kandidaten werven voor verschillende rollen binnen Vandebron.
- Je hebt een rol in het uitzetten van vacatures en screenen van kandidaten op jobboards, platforms en netwerken.

Must have's voor deze rol:
- Je bent bezig met een HBO/WO opleiding.
- Je hebt affiniteit met onze duurzame missie.
- Je wilt je ontwikkelen in het werven van nieuw talent.
- Je houdt van aanpakken en organiseren en schroomt niet om de telefoon te pakken.
- Je hebt een nieuwsgierige houding.
- Je bent per augustus of september minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?
We zijn een snelgroeiende scale-up waar je veel kunt leren en als je verantwoordelijkheid neemt, krijg je die ook. Wij zorgen daarbij voor een ambitieuze werksfeer, een lekkere bio lunch, verse koffie, een gezellige vrijdagmiddagborrel op ons dakterras, een marktconforme stagevergoeding en natuurlijk de állerleukste collega’s. Kortom, een uitdagende stage waar je veel kunt leren over content marketing en waarmee je ook nog eens impact maakt.

Klinkt dit als iets voor jou?
Reageer dan via https://werkenbij.vandebron.nl/jr-campus-recruiter-stage/nl

 

Contact

Study Association INPUT
Warandelaan 2, room T6.23
5037 AB Tilburg

013-4663008